Beheer en Onderhoud van Infrastructuur

23 maart 2016Save the date!


Nieuwe editie Beheer en Onderhoud van Infrastructuur:
8 en 9 maart 2017

InschrijvenHet congres Beheer en Onderhoud van Infrastructuur op 23 maart j.l. was een boordevol interactief programma. Met 190 aanwezigen kijken wij terug op een geslaagde dag! De volgende editie staat gepland op 8 en 9 maart 2017 in congrescentrum 1931. 


Sfeerimpressie van de dag!


Hét grote netwerkevent in de Nederlandse infrabranche!


beheer-onderhoud-infra-congres

Assetmanagement dé oplossing voor toekomst bestendig beheer

Assetmanagement is van grote toegevoegde waarde voor uw organisatie en moet ingevoerd
en geborgd worden. Iedereen is zich daar van bewust.
Maar hoe om te gaan met kwesties als:
 • Intern draagvlak creëeren voor de invoering van assetmanagement?
 • Versneld invoeren van assetmanagement?

Sprekers van RWS, TenneT en TNO deelden hun ervaringen.


Nieuwe editie:
8 en 9 maart 2017

 

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het nieuwe programma. Houd onze website goed in de gaten!

Data en locatie:

8 en 9 maart 2017. 

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg  1 
5222 AA 's-Hertogenbosch

T: 088 900 03 33

Routebeschrijving


Wie ontmoet u?      

Directie, projectleiders, managers en medewerkers infrastructuur, beheer en onderhoud, bouwzaken, civiele techniek, verkeer- en vervoer van:

 • Rijk, provincies, gemeenten en gemeentelijke werken
 • Rijkswaterstaten en spooronderhouders
 • Aannemers, onderaannemers, bouw- en infrabedrijven (GWW)
 • Asset Management specialisten in infrastructuur
 • Ontwikkelingsmaatschappijen en projectontwikkelaars
 • Havenbedrijven, waterbedrijven
 • Ingenieurs- en architectenbureaus

Uw investering

Vroeg inschrijven loont!

Gemeenten, provincies, rijksoverheid en waterschappen

  tot 18 januari 2017 vanaf 18 januari 2017
Congres  € 349,- € 449,-  
Masterclass € 599,- € 599,-

Collegakorting! Indien u samen met collega’s komt ontvangt u een korting van 50,- p.p. (excl. BTW) per dag.

- - - - - - - - - - - - - - -  

Overige doelgroep

  tot 18 januari 2017 vanaf 18 januari 2017
Congres & masterclass  € 1199,- €1399,-
Congres € 699,- € 899,-
Masterclass € 599,- € 599

Bedragen excl. BTW en per persoon. Inclusief koffie, thee, lunches en borrel én toegang tot een waardevol digitaal naslagwerk.

- - - - - - - - - - - - - - -  

Speciale toegangsprijzen voor:

Young Professionals

Bent u als Young Professional (personen tot 30 jaar) werkzaam in de branche, dan geldt voor u een toegangsprijs van € 99,-. Schrijft uw leidinggevende zich in voor het congres? Dan mag u als Young Professional GRATIS deelnemen.

Studenten

Volgt u een opleiding gerelateerd aan het congres, dan geld voor u een toegangsprijs van € 75,-.
GRATIS naar de conferentie? Dat kan! Wij stellen 20 gratis toegangskaarten beschikbaar voor studenten. Om in aanmerking t komen voor een gratis kaart vragen wij je 3 blogartikelen te schrijven en tijdens de conferentie actief te twitteren. Neem voor meer informatie contact op met Carmen Kemps

 

Groepskorting

Komt u met meerdere personen naar het congres? Neem dan contact op met Nancy Kager voor een aantrekkelijke groepskorting. T: 040-2972774 | E: n.kager@bouw-instituut.nl

 


Meer informatie? 

Neem contact op met:

Carmen Kemps
Congres Manager
Tel. 040 - 2 974 814 
    
Bas de Kroon
Sponsoring & Exhibitions
Tel. 040 - 2974831
Nancy Kager
Congres Adviseur 
Tel. 040 - 2 972 774

 


Belastingvoordeel

N.B. Betaalt u dit programma (gedeeltelijk) zelf? Maak gebruik van het belastingvoordeel en vraag tot bijna 50% van de studiekosten terug van de Belastingdienst! Meer informatie en tips

Partners 2017

Colt International B.V.

Colt International ontwerpt, realiseert, onderhoudt en certificeert rookbeheersingssystemen en ventilatiesystemen voor de infra. Colt plaatst bij voorkeur zelf ontworpen systemen die volledig zijn afgestemd op het betreffende bouwwerk (op basis van CFD-simulaties). Maar Colt werkt ook met gevalideerde ontwerpen van derden. Zo weet Colt mensen wereldwijd een veilige vluchtweg te bieden bij brand. Colt International, uw partner voor een veilige en gezonde omgeving.

- - - - - - - -

Brandveiligheid in de infrastructuur
Tunnelveiligheid staat voorop bij het ontwerpen van een rookbeheersing en ventilatiesysteem voor spoor-, metro- en verkeerstunnels. Vroeger werden tunnels voorzien van een ventilatiesysteem om uitlaatgassen uit de tunnel af te voeren. Nu ligt de focus op het afvoeren van rook en warmte die vrijkomen bij een brand. Een gecertificeerd rookbeheersingssysteem verhoogt het welzijn van aanwezige personen, creëert een betere vluchtroute en zorgt voor een aanzienlijke schadebeperking aan materieel en omgeving.

Bekijk de Video over Kennisdeling op het gebied van Onderhoud in de Infrastructuur
Meer weten over brandveiligheid in verkeerstunnels? Download de Whitepaper!


Partners editie 2016:

 

DON Bureau
DON Bureau helpt overheidsorganisaties assetmanagement toe te passen in de praktijk. Zie het als een digitale bibliotheek. DON Bureau heeft samen met alle provincies en de CROW een digitale kennisportal ontwikkeld, iAMPro genaamd. Bij binnenkomst van de portal wordt helder uiteengezet hoe het beheer en onderhoud van ‘assets’ op een integrale, pragmatische en systematische wijze aan te pakken. Deze werkwijze is binnen iAMPro verwoord in zes processtappen, gebaseerd op de ISO 55000 (PAS 55). 

 

 

D.P.I.
Bijna 500 projecten later vindt DPI nog steeds dat alle organisaties kunnen verbeteren. DPI ondersteunt haar klanten bij het aantoonbaar beheersen en verbeteren van projecten, processen, tenders en assets. Wij zijn de Dutch Process Innovators.

 

 

Gappless
Het Gappless platform borgt alweer 100.000 keer dat het werk aantoonbaar gemaakt en beheert wordt. Het automatiseert op een leuke en makkelijke manier bestaande processen. De intelligente gebruiksvriendelijkheid leidt tot lagere faalkosten en een verbeterd werkkapitaal.

 

 

BESIX
BESIX realiseert en onderhoudt in Nederland al bijna 25 jaar prestigieuze werken in civiele betonbouw, industriële bouw, specialistische utiliteitsbouw en maritieme bouw. Beproefde en vernieuwende methoden worden hierbij  toegepast. BESIX investeert constant in haar kwaliteitsbelofte, zowel op menselijk als materieel vlak. Daarom schakelen overheden, de industrie en projectontwikkelaars BESIX in voor hun projecten.

 

Intraffic
Hoge beschikbaarheid van de infrastructuur is essentieel op de weg, het water en het spoor. Wij leveren softwareoplossingen om de conditie van de infrastructuur inzichtelijk en voorspelbaar te maken. Door inzet van onze informatie- en besturingssystemen kunnen we voor onze klanten monitoren, melden en voorspellen wanneer onderhoud nodig is aan assets en hier tijdig op inspelen. Zo blijven ook de kosten beheersbaar. Door onze vergaande kennis van verkeer en vervoer weten wij welke data interessant is voor u. Deze data verzamelen we en weten we slim te presenteren, bijvoorbeeld in een dashboard. Vervolgens interpreteren wij de verzamelde data en adviseren we over het gebruik hiervan. 

   

 

Ultimo
Hoe zorgt u dat de juiste activiteiten worden uitgevoerd? En hoe legt u afspraken overzichtelijk vast? Profiteer van de Ultimo Infra Asset Management software en verbind de verschillende elementen op het gebied van Asset Management, gebaseerd op markstandaarden als ISO 55000 en NEN 2767. Geschikt voor zowel opdrachtgevers als aannemers in de infrastructurele sector.

   

CMS Asset Management, resultants in asset value
Assets worden complexer, de afhankelijkheid ervan groeit, er is minder geld en de omgeving kijkt kritisch mee. Hoe kunt u toch meer waarde uit uw assets halen? De consultants van CMS Asset Management bieden een strategische oplossing en maken een praktische vertaalslag naar de werkvloer. Wij zijn de trotse branchewinnaar in asset management van de Nationale Business Succes Award 2016.

 

 

Movares is een advies- en ingenieursbureau dat actief is op het gebied van (rail)infrastructuur, openbaar vervoer, mobiliteit, energie, water en stedelijke ontwikkeling. Onze naam Movares staat voor beweging, onze mensen voor gedegen kennis en inzet. Wij willen hét bureau zijn van vormgevers voor een bereikbare en duurzame leefomgeving. Ons motto is: Wij verbinden. Onze kernwaarden zijn: betrokken, duurzaam en vernieuwend. Wij zien onze medewerkers als onze partners, ruim 70% van de aandelen is in handen van de eigen mensen. Via de Movares Foundation stellen wij onze kennis en kunde ter beschikking van maatschappelijk relevante projecten.

   

Colt International B.V.
Colt International ontwerpt, realiseert, onderhoudt en certificeert rookbeheersingssystemen en ventilatiesystemen voor de infra. Colt plaatst bij voorkeur zelf ontworpen systemen die volledig zijn afgestemd op het betreffende bouwwerk (op basis van CFD-simulaties). Maar Colt werkt ook met gevalideerde ontwerpen van derden. Zo weet Colt mensen wereldwijd een veilige vluchtweg te bieden bij brand. Colt International, uw partner voor een veilige en gezonde omgeving.

 

Balance - advies, projecten, interim

Hoewel de ratio achter Assetmanagement helder is, valt het niet puur vanuit de inhoud door te voeren. Het grijpt in op de manier van werken en vraagt iets van de competenties van mensen en de samenwerking tussen hen. Kortom: Assetmanagement implementeren raakt uw medewerkers en dus moet je hen meenemen wil je succesvol zijn. Balance heeft hiervoor een krachtige aanpak ontwikkeld.

Advies- en ingenieursbureau Grontmij

De komende jaren beslissen assetmanagers over grote vervangingsopgaven. Daarbij hebben zij hulpmiddelen nodig om betere beslissingen te nemen, en uitgaven voor investeringen en onderhoud te optimaliseren. Advies- en ingenieursbureau Grontmij biedt oplossingen om de prestatie van hun assets inzichtelijk te maken en te verbeteren, samen met optimale aanwending van budgetten.

 

 

NRG
NRG is ruim 35 jaar uw partner in beschikbaarheid- en veiligheidsvraagstukken. Door expertise en ervaring ondersteunt NRG haar klanten bij het maken van efficiënte en kostenbesparende beslissingen. Eenvoudig waar het kan, geavanceerd waar noodzakelijk.

 

 

Arcadis

Arcadis ondersteunt eigenaren en beheerders van droge en natte infrastructuur met strategische consultancy, technisch advies en risicodragende zorg voor beheer en onderhoud. Resultaten:

 • 30% besparing, minder storingen en meer veiligheid door innovatief spooronderhoud
 • 10% minder kosten bij onderhoud van rijkswegen en meer grip op het voorkomen van verstoringen 
 • stapsgewijze performanceverbetering van waterwerken
   
   
 
 

 

 

 

Mediapartners


 

Deel uw visie en expertise tijdens de Nationale Conferentie Beheer en Onderhoud van Infrastructuur

Er is nog veel te winnen in de infra branche. Jaarlijks worden in ons land vele miljarden besteed aan het beheer en onderhoud van Infrastructuur. In plaats van nieuwe investeringen is men steeds op zoek naar het beter benutten van bestaande infrastructuur. Zo liggen er voldoende kansen in bijvoorbeeld integrale aanpak voor aanleg, beheer en onderhoud.

Bent u een speler in de infra-branche?

Ondersteunt uw bedrijf de infra branche in Nederland om optimaal in te spelen op nieuwe kansen? De Nationale Conferentie Beheer en Onderhoud Infrastructuur is dé plaats om je als bedrijf te profileren en zodoende in contact te komen met bestaande en nieuwe opdrachtgevers. 

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan contact op met:
Bas de Kroon, Sales Manager
T: +31 (0)40 2974831
M: +31 (0)6 83386864
E: b.de.kroon@euroforum.nl

 

Deelnemerslijst 2016


Een of meer personen van de volgende organisaties zijn dit jaar aanwezig:

HHSK
Vialis
Oesterbaai bv
Heijmans Wegen B.V.
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Van Gelder BV
Van Gelder Verkeerstechniek
GVB
RWS Programma's, Projecten en Onderhoud
Havenbedrijf Rotterdam N.V.
Sitech Site Services BV
Strypes Nederland B.V.
Grontmij Nederland BV
Roelofs
Tauw
BAM Infra Asset Management bv
Stadsregio Amsterdam
Aveco de Bondt
RPS advies- en ingenieursbureau
ProRail
Boskalis Nederland
Provincie Zuid- Holland
Brink Groep
AssetPouwer
BAM Infra Regio Noordwest Wegen
Provincie Utrecht
Tauw bv
Van Hattum en Blankevoort
Antea Group
Infraspeed Maintenance
K_Dekker bouw & infra b.v.
Cofely Energy & Infra
Gemeente Amsterdam
Havenschap Moerdijk
TBI infra asset management
Grontmij (part of Sweco)
CRC Consulting
Mourik Groot-Ammers B.V.
DPI/Gappless
DON Bureau bv
Bodielle
Provincie Noord-Holland
RWS
Combinatie WaakSaam
TenneT
Provincie Overijssel
TNO
Provincie Zuid-Holland
Katja Staartjes
Pels Rijcken
Waterschap Rivierenland
NXP Semiconductors
Provincie Fryslan
NRG
Waterschap Brabantse Delta
Stadsruim
Movares
Stichting WCM
Grontmij part of Sweco
Provincie Noord Brabant
Ballast Infra Beheer
Balance
Oxand B.V.
Van Gelder Verkeerstechniek BV
KWS Infra bv
Bureau Het Loo
Ballast Nedam Infra Specialiteiten B.V.
Gebr. van Kessel ST&P B.V.
Advin BV
Liander
Infor (Barneveld) BV
RWS Programma's/projecten en onderhoud
Grontmij Nederland
Witteveen+Bos
Geomaat B.V.
Vialis BV
Colt International BV
Croon Elektrotechniek
In Traffic
CMS
Besix

Sfeerimpressie 18 maart j.l.


Bekijk de Sfeerimpressie van de dag


Bekijk een compilatie van de lezing van Liesbeth Schippers


Via onderstaande knop kunt u zich veilig, eenvoudig en snel inschrijven voor dit congres. Verzeker u van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg uw deelname vast!
Beheer en Onderhoud van Infrastructuur
Inlogcode: