Save the Date!
21 juni 2017

 

De voorbereidingen voor Dag van de Rail 2017 zijn volop in gang!

Wilt u meedenken over dit event? Neem dan gerust contact op met:
Igor Dirkx, 040 - 2 974 872

 

Reserveer alvast uw plaats!

 

 


Dag van de Rail 2016

 

Bekijk alle foto's op onze Facebookpagina!

 


Benieuwd wie u deze dag ontmoet? Bekijk de deelnemerslijst!

 

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het programma van Dag van de Rail 2017!
Wilt u meedenken over het programma?

Neem dan gerust contact op met Igor Dirkx, 040 - 2 974 872

 

De sprekers van Dag van de Rail 2017 worden binnenkort aan u voorgesteld!

 


Keynote sprekers 2016

Roger van Boxtel

Richard van Hooijdonk

Carlo van de Weijer

Datum & Locatie

21 juni 2017

Jaarbeurs, Mediaplaza Utrecht

 

Wie ontmoet u?

Bestuurders, directeuren, regiomanager, business unit managers, contractmanagers, projectmanagers, projectleiders, afdelings-hoofden, programmamanagers, adviseurs en (beleids)medewerkers met andachtsgebieden rail, infrastructuur, logistiek, openbaar vervoer, verkeer en vervoer, mobiliteit, ontwikkeling en planning.

Werkzaam bij:

rijksoverheden 

ProRail spoorbeheerders projectontwikkelaars

stadsregio’s

NS

railgoederenvervoerders

adviesbureaus

provincies

belangenorganisaties

intermodale railoperators

stads- en streekvervoerbedrijven

gemeenten

bouw- en infrabedrijven

logistieke dienstverleners

reparatiediensten

ingenieurs- en
architectenbureaus

     

 

Uw investering

De prijzen in 2016:

 

tot 1 mei 2016
tot 1 juni 2016
na 1 juni 2016

Overheden en vervoerders

€ 299,-

€ 299,-

€ 299,-

Overige doelgroep

€ 699,-

€ 799,-

€ 899,-

Deze bedragen zijn exclusief BTW en inclusief koffie, thee, lunch, netwerkborrel en een waardevol digitaal naslagwerk

Maak gebruik van onze kortingen:

Rijksoverheid, provincies, gemeenten en personenvervoerders
Bent u werkzaam bij de rijksoverheid, een provincie of gemeente dan geldt voor u een toegangsprijs van € 299,-

Collega korting!
Indien u samen met een collega komt betaalt u in totaal slechts € 300,- voor 2 personen (deze collega korting geldt enkel voor Rijksoverheid, provincies, gemeenten en personenvervoerders)

Young Professionals
Bent u als Young Professional (personen tot 30 jaar) werkzaam in de branche, dan geldt voor u een toegangsprijs van € 99,-. Schrijft uw leidinggevende zich in voor het congres? Dan mag u als Young Professional GRATIS deelnemen.

Groepskorting
Komt u met meerdere personen naar het congres? Neem dan contact op met Nancy Kager voor een aantrekkelijke groepskorting. T: 040-2972774


Contact

Meer informatie

Als congresadviseur maak ik al 8 jaar deel uit van het ‘Dag van de Rail’ team. Graag informeer ik u over het congres of over de kortingsregeling wanneer u met meerdere collega’s het congres wilt bezoeken.

Heeft u vragen, suggesties of interesse in deelname? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met u mee!

Nancy Kager
Tel: 040 - 2 972 774
E: n.kager@bouw-instituut.nl


Contact

Carmen Kemps
Sector Manager

Manon Claassens
Project Coördinator

Igor Dirkx
Sr. Projectmanager
040 - 2 974 872 / 06 - 29 52 44 28

 


Belastingvoordeel

N.B. Betaalt u dit programma (gedeeltelijk) zelf? Maak gebruik van het belastingvoordeel en vraag tot bijna 50% van de studiekosten terug van de Belastingdienst! Meer informatie en tips

Partners 2017

 

Intraffic

“InTraffic realiseert en onderhoudt complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer. Hiermee zorgen we voor veilige, duurzame en voorspelbare vervoerssystemen en dragen we bij aan de welvaart en het welzijn van Nederland. De combinatie van domeinkennis, jarenlange ervaring en gespecialiseerde medewerkers maken InTraffic tot dé IT-specialist in verkeer en vervoer in Nederland.”

 

Arcadis

Wij werken met trots aan impactvolle spoorprojecten zoals: Amsterdam Centraal, EUStates2cross Grensoverschrijdend vervoer Limburg, Crossrail 2, Grand Metro Paris, Doha Gold Line en het orkaan-proof maken van New Yorkse Metrostations. Onze expertise in verbetering, optimalisatie, ontwerp en asset management van railnetwerken zetten we in Nederland en daarbuiten met passie in. Arcadis. Improving quality of life.

 

Ricardo Rail

Ricardo Rail in Utrecht is met 200+ specialistische railingenieurs een toonaangevende adviesorganisatie. Onze kennisgebieden omvatten de aanschaf, instandhouding, prestatieverbetering en functionele veiligheid van treinen, trams, metro’s en railinfrastructuur.

Wij helpen onze klanten, vervoerders, fabrikanten, onderhoudsbedrijven, infrastructuurbeheerders, investeerders en toezichthouders, met gespecialiseerde technische ondersteuning t.b.v. risicomanagement, kostenreductie en prestatieverbetering.

 

Stadler Service Nederland

Op het Nederlandse spoor zijn steeds vaker treinen van Stadler te zien. Ook dit jaar komen er weer tientallen bij. Stadler Service Nederland verzorgt het onderhoud van die treinen. Met moderne, efficiënte middelen en deskundige, veelzijdige mensen. Zo doen we dat in Nederland al tien jaar lang. Voor de regionale spoorvervoerders én voor de reizigers.

 

 

Deel uitmaken van dit unieke event met úw organisatie? 

 

Ontmoetingen en netwerken

De netwerkmarkt op de Dag van de Rail is bij uitstek de plek om elkaar te ontmoeten. Bent u op zoek naar een oplossing of heeft u expertise in huis die u wilt delen? De netwerkmarkt biedt dé gelegenheid om kennis uit te wisselen en in een rustige en ontspannen setting uw netwerk te vergroten. Dit event biedt een platform om deze hoogwaardige marktspecialisten te ontmoeten.

Ook deelnemen als partner?

Wilt u zelf ook aanwezig zijn op de netwerkmarkt , dan kunt u contact opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. Naast aanwezigheid op de netwerkmarkt zijn er ook aanvullende en opvallende profileringsmogelijkheden om uw organisatie marketing, - communicatie,- en PR technisch te presenteren voorafgaande, en tijdens het Dag van de Rail. U kunt hierbij denken aan logovermeldingen, advertenties, aanbieden van het ontbijt, de lunch en borrel en andere eye-openers.

Contact

Om te sparren over uw mogelijkheden, of voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Igor Dirkx
Sr. Projectmanager
T: 040-2974872 | M: 06-29524428

 

Bezoekersprofiel Dag van de Rail

 

Branches >

Functies >

Inlogcode: