Nationaal Stationscongres

Donderdag 30 januari 2020 | Nijmegen

Zet in je agenda: 30 januari 2020!

Houd me op de hoogte!

 

Herontwikkeling als tool om de capaciteit te vergroten en het stationsgebied breder in te zetten

De toenemende aandacht voor gezonde woon- en leefomgevingen en duurzaamheidsvraagstukken in Nederland vragen om innovaties in onze mobiliteit. Het aantal mensen dat met het openbaar vervoer reist neemt toe en dit vraagt meer van onze stations. In de komende 30 jaar gaat er dan ook veel veranderen op het gebied van stations- en gebiedsontwikkeling. Multimodale mobiliteit is in opkomst. Welke functie kan het station daarbij vervullen? Hoe kunnen we boven en om het station heen bouwen om de woningtekorten in de stad te onderdrukken? De kloof tussen de Randstad en de regio’s wordt steeds groter. Hoe dichten we het gat tussen de Randstad en andere delen van Nederland? Hoe kunnen we inspelen op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit?

Maar vooral, hoe maken we van onze stations het kloppend hart waar mensen samenkomen? Tijdens dit congres komt de sector samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Na deze dag ga je naar huis met nieuwe inzichten over de mogelijkheden.

 

Voor wie interessant:

Het Nationaal Stationscongres is ontwikkeld voor iedereen die betrokken is bij de transformatie van stationsgebieden. Veelal werkzaam bij:

Rijksoverheid, provincies, gemeenten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, aannemers, banken, financiële instellingen, vastgoedbeleggers, retailers, ingenieurs- architecten en adviesbureaus, kennisinstellingen, onderzoeksinstellingen, woningcorporaties, makelaar – en vastgoedbemiddeling.

 

 

Heb je een vraag of wil je een bijdrage leveren aan dit programma, neem contact op met:

 

Pleun Lenders

Congres Manager

p.lenders@bouw-instituut.nl

📞 06 - 211 830 71

 

Op dit moment zijn we druk met het programma voor de editie van 2020. Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte.


Houd me op de hoogte!

Op dit moment zijn we druk met het programma voor de editie van 2020. Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte.


Houd me op de hoogte!

Datum & locatie:

Donderdag 30 januari 2020

 

Concertgebouw De Vereeniging
Keizer Karelplein 2D
6511 NC Nijmegen

 


Uw investering:

   Ticketprijs
Werkzaam bij (rijks)overheid: gemeente, provincie, waterschappen € 249,-
Overige organisaties: Adviesbureau’s, consultancy, ICT-bedrijven, ingenieursbureau’s, bouwbedrijven € 699,-
Deze prijzen zijn excl. BTW (per persoon) en incl. koffie, thee, snacks, lunch, borrel, netwerken en online toegang tot de presentaties na het congres.
 

Valt uw organisatie onder “Overige organisaties” en u wilt met meerdere personen deelnemen aan het congres, informeer dan naar de groepskorting! Neem contact op met Nancy Kager, tel. 040-297 27 74.


Heb je vragen?

Pleun Lenders
Congres Manager
Tel. 06-21183071
    
Fanneke Meuwese
Strategic Partnership Manager
Tel. 06 - 411 146 67
Nancy Kager
Congres Adviseur 
Tel. 040 - 2 972 774

Laat hieronder je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!

Onze privacy-policy

Via onderstaande knop kun je veilig, eenvoudig en snel inschrijven voor dit congres. Verzeker jezelf van deelname door op de onderstaande button te klikken.

 

Leg je deelname vast!
Nationaal Stationscongres
Inlogcode:

Congres | 2020-01-30