Dag van de Rail

7 december 2020
Hét platform voor alle stakeholders in de railsector

Geslaagde editie van Dag van de Rail

Op 27 juni vond Dag van de Rail plaats in de LocHal te Tilburg: o.a. Geert Kloppenburg, Jeroen Fukken, Monique Stam – de Nijs, Annemarie Sipkes en Karel van Gils deelden hun visie op duurzame mobiliteit, groei van het vervoer en nog veel meer.

 Bekijk de terugblik van 2019 »Wat kunt ú doen om het spoor toekomstbestendig te maken?

Een bereikbaar en betaalbaar spoor. Dat is wat de toekomst van ons vraagt. Maar, er zijn nog behoorlijk wat uitdagingen om zover te komen. Nu al lopen we tegen de maximale capaciteit van het spoor aan. En het is de verwachting dat het spoor de komende jaren alleen maar intensiever gebruikt zal gaan worden. Door zowel personen- als goederenvervoer.

Thema’s als de bereikbaarheid van de steden, de implementatie van ERTMS, cybersecurity, het gebruik van data, digitalisering, ontwikkeling van stationslocaties, verduurzaming en het inpassen van het spoor in de beschikbare ruimte zijn de afgelopen jaren veelvuldig besproken. Maar hoe kunt u hiermee vanaf morgen aan de slag?

Tijdens de Dag van de Rail krijgt u antwoord op alle vraagstukken die op uw pad komen bij de transitie van het spoort. De hele sector komt hier samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. U gaat na deze dag naar huis met een duidelijk inzicht over wat er moet gebeuren, ideeën die u direct toe kunt passen in uw praktijk en waardevolle nieuwe contacten die samen met u deze transitie uit kunnen voeren.


Nieuw dit jaar:

  • Silent Seminars
  • Praktijktafels
  • Innovatie Spoor
  • Ask me anything sessies
  • Podcast
  • Netwerk coach Rutger Mollee

Meer informatie

Als congresadviseur maak ik deel uit van het ‘Dag van de Rail’ team. Graag informeer ik u over het congres of over de kortingsregeling wanneer u met meerdere collega’s het congres wilt bezoeken.

Heeft u vragen, suggesties of interesse in deelname? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met u mee!

Mariska Korewijk
Tel: 040 - 2 972 751
E: m.korewijk@bouw-instituut.nl


The next step, how to connect to the future!

Een bereikbaar en betaalbaar spoor met genoeg capaciteit. Dat is wat de toekomst van ons vraagt. Maar, er zijn nog behoorlijk wat uitdagingen om zover te komen. Nu al lopen we tegen de maximale capaciteit van het spoor aan. En het is de verwachting dat het spoor de komende jaren alleen maar intensiever gebruikt zal gaan worden. Door zowel personen- als goederenvervoer.

Thema’s als de bereikbaarheid van de steden, de implementatie van ERTMS, cybersecurity, het gebruik van data, digitalisering, verduurzaming en het inpassen van het spoor in de beschikbare ruimte zijn de afgelopen jaren veelvuldig besproken. Maar hoe kun je hiermee vanaf morgen aan de slag?

Tijdens de Dag van de Rail krijg je antwoord op alle vraagstukken die op je pad komen bij de transitie van het spoor. De hele sector komt hier samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Je gaat na deze dag naar huis met een duidelijk inzicht over wat er moet gebeuren, ideeën die je direct toe kunt passen in uw praktijk en waardevolle nieuwe contacten die samen met jou deze transitie uit kunnen voeren.

Dit alles wordt bewerkstelligt door de verschillende sessie, werkvormen en workshops. Kies de thema’s die voor jou het interessants zijn en ga samen met vakgenoten in gesprek over de toekomst van ons spoor.

Data & Locatie

7 december 2020

Jaarbeurs Utrecht - Media Plaza
Croeselaan 6
3521 AL Utrecht

Routebeschrijving

 

Wie ontmoet u?

De Dag van de Rail 2019 is ontwikkeld voor iedereen die bij wil dragen aan de transitie van de spoorsector.

Veelal werkzaam bij:

Het Rijk

Provincies Stadsregio's Gemeenten

Omgevingsdiensten

Vervoersbedrijven

Spoorwegbeheerders

Goederenvervoerders

Intermodale railoperators

Logistieke dienstverleners

Spoorverladers

Bouw- en infrabedrijven

Projectontwikkelaars

Reparatiediensten

Technologie bedrijven

Financiële instellingen

Kennisinstellingen

 Belangenorganisaties  Advocatenkantoors  Adviesbureau's

Partners 2019

 


 

Ricardo is een toonaangevend en innovatief internationaal technische consultancy-organisatie met een  focus op railvervoer. Ricardo in Nederland is expert ten aanzien van aanschaf, onderhoud, beschikbaarheid, toelating en prestatieverbetering van rollend materieel en infrastructuur, voor alle partijen in de railsector in Nederland en België.


 

 

Als onafhankelijk, internationaal ingenieursbureau in advies en projectmanagement, is Royal HaskoningDHV koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Dankzij de inzet van digitale technologie kunnen we de transitie naar de volgende generatie van mobiliteit maken. We delen graag onze expertise met u, om samen een toekomstbestendig spoor te realiseren! 


 

 

Infor EAM is een wereldwijde toonaangevende Cloudoplossing voor het beheer en onderhouden van al uw bedrijfsmiddelen. Met onze Cloudoplossing kunt u uw onderhoudsprocessen digitaliseren en daardoor optimaliseren, alsmede het reduceren van de uitvoeringskosten en het besparen van tijd voor de rapportages


 

 

Deel uitmaken van dit unieke event met úw organisatie?

 

Ontmoetingen en netwerken

De netwerkmarkt op de Dag van de Rail is bij uitstek de plek om elkaar te ontmoeten. Bent u op zoek naar een oplossing of heeft u expertise in huis die u wilt delen? De netwerkmarkt biedt dé gelegenheid om kennis uit te wisselen en in een rustige en ontspannen setting uw netwerk te vergroten. Dit event biedt een platform om deze hoogwaardige marktspecialisten te ontmoeten.

Ook deelnemen als partner?

Wilt u zelf ook aanwezig zijn op de netwerkmarkt, dan kunt u contact opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken. Naast aanwezigheid op de netwerkmarkt zijn er ook aanvullende en opvallende profileringsmogelijkheden om uw organisatie marketing, - communicatie,- en PR technisch te presenteren voorafgaande, en tijdens de Dag van de Rail. U kunt hierbij denken aan logovermeldingen, advertenties, aanbieden van het ontbijt, de lunch en borrel en andere eye-openers.

Contact

Om te sparren over uw mogelijkheden, of voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Fanneke Meuwese
Senior Strategic Partnership Manager
T: +31 (0)6 41 114 667
E: f.meuwese@bouw-instituut.nl

 

Terugblik 2019Een geslaagde editie, beoordeeld met een 7,9!Op 27 juni vond Dag van de Rail plaats in de LocHal te Tilburg: o.a. Geert Kloppenburg, Jeroen Fukken, Monique Stam – de Nijs, Annemarie Sipkes en Karel van Gils deelden hun visie op duurzame mobiliteit, groei van het vervoer en nog veel meer.

Bekijk de video impressie:
Bekijk alle foto's van Dag van Rail 2019 Bekijk alle podcasts van Dag van Rail 2019

Inlogcode: