Dé plaats om in informele sfeer met vakgenoten in contact te komen

Onze bijeenkomsten zijn niet alleen een bron van actuele informatie. Het zijn ook belangrijke ontmoetingsplaatsen voor opdrachtgevers en opdrachtnemers uit alle regionen van de bouw- en vastgoedsector.

Je ontmoet er directie, beleidsmedewerkers en managers van aannemers B&U, aannemers GWW, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, rijksoverheid, decentrale overheden en overige opdrachtgevers in de markt.


Incompany trainingen

Hebben jij én jouw collega's een gezamenlijke opleidingsbehoefte? Ben je op zoek naar een training die precies past bij jouw vraag en behoeften? Dan is een incompany dé oplossing. Vrijwel elke cursus en opleiding is op maat te maken en dus aan te passen aan jouw specifieke vraag. Zo sluit de theorie optimaal aan bij je praktijksituatie. Meer informatie over incompany mogelijkheden.

Profilering

Op innovatieve wijze zaken doen op hoog niveau

Hoeveel nieuwe waardevolle contacten legt u op een gewone dag? Profilering op een congres is een uitstekend marketingkanaal voor klantencontact en kennisverspreiding. Meer informatie over profileringsmogelijkheden


Vacatures

Benieuwd naar onze openstaande vacatures?
Bekijk deze op: werkenbijeuroforum.nl